Jackpot de weekend

Jackpot-urile sunt un fenomen obisnuit pentru jocurile de casino. Cele mai multe asemenea jackpot-uri sunt la jocurile de slots ce sunt disponibile la majoritatea caselor de pariuri online care pun la dispozitia clinetilor asemenea servicii. Cea mai interesanta promotie cu jackpot-uri este cea de weekend ce se va desfasura in perioada 27-29.01.2017 la Efortuna.

Fiind destul de frig afara si multi pariori vor prefera sa joace de acasa, nu sa mai mearga la agentiile de cartier, acestea este un prilej sa joace cateva jocuri de slots si sa aiba sanse la un jackpot substantial pus la dispozitie de Efortuna.

Aceasta promotie se adreseaza tuturor clientilor care au deja cont deschis la Efortuna, dar si celor noi. In plus cei noi primesc si beneficiile pachetului de bun venit care daca va documentati despre el este destul de consistent. Pentru a avea acces la Jackpot de weekend trebuie sa jucati la orice joc de slots suma de minim 50 ron.  In functie de ce sume jucati, pe langa sansele care le aveti de a prind jackpot-ul, in ziua imediat urmatoare incheierii acestei promotii de slots, veti primii pana la 50 de rotiri gratuite care va pot creste sansele de castig la jocurile de slots.

Va recomandam sa nu ratati Jackpot-ul din acest final de saptamana.

Relevant news