Halep sa treaca de primul tur la cota 10.0

Sambata se vor disputa in mare parte partidele din primul tur la Roland Garros editia 2017. Printe jucatorii de tenis ca incep parcursul din aceasta etapa a celui mai mare turneu de grand slam de pe continentul european, o avem pe Simona Halep si ea primeste o cota de 10.0 din partea Netbet daca iese victorioasa din acest prim tur.

Aceasta cota face parte dintr-o oferta de 3 asemnea partide importante din primul tur si se adreseaza doar clinetilor noi pe Netbet. Halep sa treaca de primul tur la cota 10.0 este o promotie valabila pana la ora inceperii partidei.

Doritorii acestei promotii trebuie sa indeplineasca pe rand urmatoarele criterii:

  • identificarea acestei promotii pe Netbet
  • deschiderea contului de pe pagina promotiei cu mentionarea pe formularul de inregistare a codului promotional TENIS
  • efectuarea unei depuneri de minim 40 ron cat este miza maxim admisa pe cota de 10.0 oferita Simonei sa treaca in turul 2
  • plasarea celor 40 ron pe victoria ei

Un eventual castig al jucatoarei pe care este activa promotia va poate aduce 400 ron. Suma castigata sa va impartii intre portofelul principal si cel bonus in fucntie de diferenta dintre cota obisnuita si cea din promotie. Suma ce va fi creditata in contul bonus se poate transfera in portofelul principal dupa indeplinirea conditiilor de rulaj.

Relevant news