Fabian Hambüchen blames Bet365 gymnastikk scoring system for skrekkskader

 

Bet365 NorgeFabian Hambüchen krevde en overhaling i gymnastikkscoringssystemet etter at hans tyskholdskamre Andreas Toba og franskmannen Samir Ait Said ga smertefulle påminnelser om Bet365 hvor farlig sporten kan være. Rio Olympics 2016: GB v Australia Women’s Hockey og mer – bo! Les mer

Ait Said endte opp på sykehus med et knust bein som ble forlatt dangling under kneet etter en krasjlanding fra hvelvet.Han ble rullet ut av arenaen på en bårer kort tid etter at Toba ropte ut i smerte etter et fall fra en tumbling løp på gulvet øvelsen som Bet365 mistenkes å ha bristet hans fremre korsbånd.

Toba fortsatte å utføre på pommelhesten, men da han limped av apparatet med armene rundt sine lagkamrater, var det klart at hans spill var over.

Så langt som 2007 vannrett verdensmester Hambüchen var Bet365 bekymret, akkumulerende scoring system som erstattet det gamle 10,0-formatet etter en dommerskandal ved OL i 2004, er skyld i skaderne.

“Det er synd at gymnastikk har utviklet seg som den har. Alle jakter flere og flere problemer, mer risiko.Alle ønsker nye poster slik at det blir farlig, sier Hambüchen, en av de få gymnaster i Rio som også konkurrerte under det gamle systemet. “Det er veldig irriterende. Jeg liker ikke dette systemet i gymnastikk. Jeg håper de vil forandre den etter Rio. “Bullet, blast og køer Bet365 kaster skygge over første dag i Rio Olympics Les mer

Systemet består av to forskjellige poeng. D (vanskelighetsgraden) innebærer å legge opp de vanskeligste og spesifikke kravene i en rutine, mens alle gymnaster begynner med en 10,0 E (eksekverings) poengsum hvorfra poeng trekkes for feil som bøyde ben, botched landinger og faller.De to poengene blir deretter lagt sammen for en endelig Bet365 poengsum.

Det er jakten på å tjene en høy D-poengsum som gjør at gymnaster skyver grensene, ofte med alvorlige konsekvenser som vitne til på lørdag.

Fire år etter at han hadde skadet hans høyre ben på London Games i London, var Ait Said igjen i smerte da en feilkultet hvelvlanding lot ham klemme på baksiden av venstreknekket da han lå på baksiden av krasjematten. Det ble snart klart at han ikke ville ta lenger del i Rio Games etter å ha lidd det som hans kamerater kalte “en katastrofal skade”. Etter en forsinkelse på flere Bet365 minutter ble han rullet ut på en bårer og hevet en arm for å anerkjenne den høye ovasjonen han mottok fra mengden.

Han er på sykehuset med en lege nå. Vi vet ikke hva som skjedde, bortsett fra at det var hans tibia.Vi vil gjøre flere eksamener for å se om det bare er benet, sier Bet365 fransks lagleder Corrine Moustard-Callon.

Fabian Hambüchen blames Bet365 gymnastikk scoring system for skrekkskader
Rate this post