Dinamo si nimic altceva

Sambata Cupa Ligii din acest sezon isi va desemna castigatoarea dintre Dinamo si Poli Timisoara. Fiind o partida de interes major pentru pariorii din tara noastra Netbet a creeat o super cota pentru victoria celor de la Dinamo avand in vedere ca sezonul acesta cainii rosii nu au reusit sa castige niciun trofeu. Poate acum cand victoria lor ar insemna un castig de 10 ori mai mare pentru pariorii care mizeaza pe victoria acestora in Finala Cupei Ligii.

Inainte de a va spune ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de o cota de 10 la aceasta partida va comunicam faptul ca promotia este disponibila doar pentru jucatorii noi pe Netbet, jucatori care pot beneficia si de pachetul de bun venit oferit de aceasta casa de pariuri online care poate ajunge pana la 1500 ron bonus in functie de valoarea primei depuneri. Bonusul este de 100%.

Pentru cota de 10 pe Dinamo trebuie sa:

  • dechideti cont de pe pagina promotiei, iar pe formularul de inregistrare sa mentionati codul promotional COTAS
  • efectuati o depunere egala cu miza maxima acceptata la aceasta promotie
  • suma depusa o paritati pe victoria celor de la Dinamo si pe nimic altceva

In cazul unui castig, acesta se va impartii proportional intre portofelul principal si cel bonus, raportat la difenta dintre cota standard si cea din cadrul acestei promotii.

Relevant news