Despre free bets

Despre free bets se vorbeste foarte mult in comunitatile de pariuri. Practic free bets sunt un punct de plecare in alegerea unei case de pariuri online la care sa ne deschidem cont. Cand un parior se decide sa joace online se uita la astfel de promotii oferite de casele de pariuri deoarece ele pot constituii un viitor avantaj in caz ca se termina banii reali din cont. Free bets-urile se ofera sub forma unor coduri promotionale sau direct in contul de pariuri sub forma de bani in balanta de bonusuri.

Casele de pariuri considera free bets ca fiind bani promotionali care se acorda pariorilor ca bonus la dechiderea unui cont de pariuri sau la primul depozit efectuat de acesta, ca urmare a rulajului prin cont sau diferite promotii.

In realitate free bets sunt o metoda de marketing folosita de casa de pariuri pentru a atrage cat mai multi clienti. Speram ca a-ti observat ca de fiecareda cand folositi free bets sa plasati un pariu si eventual si castigati, din castig se retrage contravaloarea free bets. Deci acesti bani promotionali sunt un truc al caselor de pariuri sa va determine sa depuneti bani reali. Insa chiar si asa ceea ce castigati cu free bets, casa de pariuri nu va poate lua inapoi decat in limita banilor promotionali.

Sfatul nostru este sa utilizati inteligent aceste free bets.

Relevant news