Cum trăiește “Athletic” în detrimentul academiei clubului

O poveste despre modul în care vă puteți dezvolta în mod competent talentele dvs. și nu puteți zbura din exemple.

Micii Basci. Cum trăiește “Athletic” în detrimentul academiei clubului. Poate că este dificil să găsești un fan al unui nivel “avansat” care să nu fi auzit și nu știa despre istoria “atletismului” din Bilbao. Nu, desigur, majoritatea absolută a existenței clubului este puțin cunoscută, dar practic nu există oameni care să nu știe că Athletic folosește politica neoficială a canterului basc pentru mai mult de o sută de ani.

Totul a început în 1911, la doar 13 ani după înființarea atletismului. Apoi, acest club a fost acuzat de utilizarea unor jucători străini în meciurile din Cupa Spaniolă, care nu au avut dreptul să joace în turneu. Această situație a dus la faptul că conducerea “atletismului” a făcut o decizie fermă de a se baza pe configurația personalului numai pe talentul local. În 1912, ultimii străini au părăsit clubul basc și de atunci numai reprezentanții acestei naționalități au jucat pentru Athletic.

Inițial, “Athletic” sa bazat doar pe fotbaliștii născuți în Țara Bascilor, dar în timp clubul a mers pentru un pic de relaxare a principiilor și acum nu mai deranjăm dacă născut chiar și în alte țări joacă pentru echipă. Dar, în acest caz, o condiție prealabilă este prezența directă a rădăcinilor basce în arborele genealogic. Cu toate acestea, majoritatea covârșitoare a jucătorilor de la Atletism este direct legată de academia clubului. Conform estimărilor persoanelor cu experiență, aproximativ 85% dintre jucătorii echipei au fost instruiți în școli de tineret de “roșu-alb”.

***

Academia de Atletism este situată în orașul liniștit Lesama, situat la doar 10 kilometri de Bilbao, și în care trăiesc puțin peste 2 mii de locuitori. Întreaga infrastructură a fost construită în 1971 și a fost reconstituită de mai multe ori, astfel încât elevii să poată utiliza tehnologii avansate și realizări în domeniul sportului și al fotbalului. În Lesam nu antrenează doar fotbalisti pentru echipa “Athletics”, ci lucrează și cu fete, care mai târziu devin membri ai echipei de femei a clubului.

Relevant news