Ce strategie de pariere sa alegem

Cand vorbim despre pariuri, pariorii avansati discuta cel mai adesea despre ce strategie de pariere sa alegem. De regula aceste discutii pot avea ca finalitate gasirea unei strategii de pariere care sa fie viabila pentru mai multe profiluri de pariori. In materie de strategii de pariere avem de unde alege pentru sunt destul de multe, insa fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Important este sa alegem pe cea care se potriveste cel mai bine stilului nostru de joc. Dintre aceste strategii amintim doar cateva care sunt mai populare in randurile pariorilor:  strategiea all in, martingale, miza fixa, proportionala, fibonnaci, etc.

Cel mai important in acest proces de alegerii al unei strategii de pariere este planul nostru personal, sau mai bine spus ce urmarim sa obtinem prin aplicarea unei strategii de pariere. Fie ca urmarim un profit rapid si mare, sau un profit modest si pe termen lung, trebue sa stim ce strategie de pariere sa alegem.

Important de stiu este ca orice strategie de pariere aleg, daca selectiile de evenimente sportive pe care o aplicam sunt in marea majoritate gresite, ajungem prin a da faliment cu strategia respectiva. Combinarea strategiilor poate fi o solutie insa ne putem lovii de aceiasi problema, si anume selectarea evenimentelor pariate. Un aspect este insa bun in alegerea strategiei de pariere si acela tine de doua aspecte esntiale:

– ajuta pariorul sa-si creeze un potential avantaj asupra casei de pariuri;

– minimizeaza pierderile acestuia in functe de strategia aleasa.

Relevant news