Castiga un freebet cu Astra

A inceput sa fie la moda oferirea de freebet pentru divrese partide de fotbal din  anumite competitii de interes majos. Daca va uitati cu atentie pe internet veti constatat ca tot mai multe asemenea freebet-uri se ofera si pentru partidele in care evolueaza echipe romanesti, dar in special in competitiile la nivel european.

De exemplu partida celor de la Astra ce se va disputa joi in data de 3 noiembrie 2016 ne ofera un freebet pana la suma de 100 RON. Asa ca daca doresti sa castigi un freebet cu Astra trebuie sa gaseti aceasta promotie in oferta celor de la Circus.ro si sa urmezi pasii minimi necesari pentru a beneficia de un freebet la partida Astrei cu Victoria Plzen din aceasta joie.

Iata ce conditii minime trebuie sa indeplinesti pentru a castiga un freebet cu Astra:

  1. Intrii pe pagina cu promotii de la Circus.ro si gasesti aceasta promotie
  2. Apesi pe butonul “Pariaza acum” si in functie daca esti sa nu client Circus.ro, te inscrii in promotie indiferent daca ai sa nu cont intrucat acesta se creeaza in cateva minute si iti aduce in plus si beneficiile pachetului de bun venit oferit de aceasta casa de pariuri online care este printre cele mai generoase, competittive si usor de obtinut din Romania
  3. Odata ce esti autentificat vei fi redirectat spre acest meci al Asteri
  4. Aici trebuie sa plasezi un pariu de minim 50 RON pre-meci sau pariu simplu
  5. Imediat ce ti-ai dat acceptul pe biletul de pariere primesti in cont un freebet de 100 ron
  6. Acest freebet se supune termenilor si conditiilor in vigoare la data acordarii in ceea ce priveste conditiile minime de rulare inainte de a fi transformat in banin reali

Nu mai sta pe ganduri si castiga un freebet cu Astra, timpul fiind limitat pana la ora inceperii partidei de Europa League in fata celor de la Plzen.

Relevant news