Acesta este motivul pentru care Roman Zobnin

De asemenea, nu l-am văzut pe Spartacus monoton. Acesta este exact ceea ce Valery Georgievich a spus într-unul dintre interviurile sale cu cuvintele “Nu înțeleg încă ce joacă”. Sintagma Massimo, pe care o va pune pe Spartak pe toate elementele jocului, inclusiv pași scurți și lungi, presiune, luptă și posesie, pare că Valery Georgievich nu spune nimic. Și ea a trebuit să fie, acesta este răspunsul la întrebare. Spartak joacă totul. Ei bine, sau cel puțin încercând. Dorința este pozitivă, un astfel de turist – Dortmund, cu toate acestea, până acum, situat la un nivel diferit. Dar, totuși, este greu să ne amintim momentul când “Spartacus” a rămas în mod ideal. Tipo atârnă, atârnă, eliberează încă trei pentru a închide mai mult.

Mișcarea și diversitatea ideologică sunt cele două calități pe care le are Massimo Carrera, care prin natura lor ucid pariul pe individualism. Acest lucru nu înseamnă că fotbalul “Spartak” pierde automat manifestări vii ale abilităților individuale. Numai înseamnă că nu numai individualismul.

Acesta este motivul pentru care Roman Zobnin, în general un apărător, pare foarte cool în rolul mijlocașului drept. Acesta este motivul pentru care Zhano, în formă bună, se așează ocazional pe o bancă, dând loc lui Popov, iar Popov nu se transformă periodic într-o invizibilitate, ca Hobitul lui Tolkien. De aceea, din poziția de playmaker, el distribuie periodic tocuri cu tocuri. Acesta este motivul pentru care Spartak are una dintre cele mai bune statistici din Premier League cu privire la procentul de arte marțiale, și cel mai bun pe focuri de armă. Aceasta este o echipă, aceasta nu este doar Promes. Acesta este un mecanism care începe să lucreze din interior.

Dacă vă amintiți cele mai bune meciuri de roșu și alb sub conducerea lui Massimo Carrera, asigurați-vă din nou că nu sunteți singurul.
Într-un duel cu Krasnodar (2: 0), ambele goluri marcate de Zé Luis, primul fiind creat fără participarea olandezului. Într-un duel cu “Anji” (2: 0) – aceeași poveste. În același timp, scopul Promes în Makhachkala nu este atât de mult meritul său personal ca o greșeală flagrantă a apărătorului. Golful câștigător al lui Loko este Ivelin Popov (da, de la transferul de la Promes, dar să-l punem ușor, nu într-o plasă goală). O victorie extrem de importantă pe Rostov (1: 0) – Promes nu a jucat.

Relevant news