888sport 888 Sport este o casa de pariuri online, stabilita in Gibraltar, si este prezenta pe internet inca din 2008. E o casa de pariuri cum rar intalnesti, 888 Sport acceptand mize ridicate si plati pe masura.

Pe langa versiunea in limba engleza, 888 Sport este disponibila in Spaniola, Germana, Suedeza, Daneza si Franceza. 888sport este una dintre cele mai mari case de pariuri online, aspect ce determina tot mai multi pariori sa se alature comunitatii 888 Sport.

Optiunile de pariere

888 Sport va pune la dispozite o oferta bogata din care sa alegeti pariurile. Lista de discipline sportive include tenis, golf, crichet, rugby, raliuri, sporturi cu motor, snooker, box, baschet, baseball, ciclism, hochei pe gheaza, darts, fotbal fotbal americam, exoticele jocuri galice sau jocurile olimpice. Pe fie care categorie in parte, 888sport ofera foarte multe optiuni de pariere, spre exeplu la fotbal putem paria pana la ultima divizie din Anglia, sau la ciclism de la Turul Frantei pana la curse regionale de ciclism.

888sport înregistrare – 1.000 RON bonus!
Practic 888 Sport acopera sute de competitii din toate sporturile, iar sfatul nostru este sa nu ratati aceasta casa de pariuri excelenta pentru bonusuri si promotii, dar si pentru experienta unica la pariuri pe care o ofera clientilor sai.

La fiecare selectie de pariuri aveti cote clasice sau la moneyline, dar si pariuri pe termen lung. 888sport ofera cote pe toate gusturile si pentru toti clientii. 888 Sport are o marja de profit ce se incadreaza in standardul online al caselor de pariuri, dar aceasta variaza in functie de zona in care se pariaza.

888sport vine in intampinarea iubitorilor de pariuri live cu majoritatea pariurilor oferite pe fotbal. Tenisul si rugby-ul au parte de pariuri live, dar baschetul este prioritar. 888 Sport ofera pe pagina web un loc special unde sunt afisate evenimentele live in desfasurare sau care urmeaza sa inceapa.

Bonsul oferit de 888sport

888sport este cea mai completa casa de pariuri online in materie de bonusuri si promotii. Bonusul de bun venit este un pariur gratuit in valoare de 10 euro sau echivalentul monedei in care a-ti deschis contul. Poate vi se pare putin acest bonus, dar acesta este doar inceputul pentru ca odata inregistrati pe 888sport, beneficiati de toate promotiile acestora si cand ne referim la pormotii o spunem cu adevarat. Dintre cele mai vanate bonusuri si promotii pe 888 Sport amintim de: 5 euro bonus daca pariati de pe mobil sau tableta, Minutul 88 special – pariuri speciale pe meciurile live unde primiti un bonus de pana la 88 de euro sau echivalent daca pariuri dvs este necastigator. O promotie speciala este daca esti chiar jucatorul cu numarul 888 care pariaza pe fiecare zi si poti promii un bonus de pana la 888 lire in functie de vechimea si rulajul tau pe site.

In cateva cuvinte va putem spune ca toate aceste bonusuri si promotii pot fi ale voastre daca va deschideti un cont pe 888 Sport.

888sport bonus 1.000 RON – înregistrare + bonus!
Parior de placere sau profesionist

Daca esti parior profesionist sau amator, sa pariezi pe 888 Sport ti se va parea interesant de vreme ce acestia sunt listati la London Stock Exchange si iti ofera mai multa siguranta. Un singur dezavantaj ai daca pariezi pe 888 Sport, si acesta tine de nivelul la care pariezi. Daca esti un bun parior ai sanse sa fii limitat ca mize si castiguri destul de rapid, dar daca esti profesionist si pariezi incat sa nu atragi atentia, ai toate sansele sa castig in mod constant.

Sfatul nostru este sa jucati prudent si 888sport nu-si va da seama daca sunteti profesionist sau amator.

Depuneri si retrageri

888sport va pune la dispozitie toate metodele traditionale de depozitari si retragere de fonduri din cont. Ca modalitati principale avem : transfer bancar, carti de debit si de credit, emitere de cec-uri in favoarea 888 Sport, protofele virtuale, etc.

Pentru o gestionare cat mai buna a depunerilor si retragerilor de pe 888sport va recomandam cu tarie sa folositi acesiasi metoda pentru a avea un management eficient al contului.


In loc de concluzii:

888 Sport este o casa de pariuri care merita incercata. 888sport se adreseaza ambelor categorii de pariori: profesionisti si amatori. 888 Sport se remarca prin multitudinea de bonusuri si promotii pe care le ofera clientilor sai.

Parteneri 888sport: 777pariuri.com, 888sport pariati – betsport-ro.com