De ce Skrill (Moneybookers)?

skrill_icon Recomandam cu tarie Skrill (Moneybookers) ca fiind cea mai buna modalitate de plata online dintr-un anume numar de motive. In primul rand este de departe cea mai rapida modalitate de a transfera bani online si totodata cea mai ieftina metoda dintre toate.

Alegand Skrill aveti garantat cel mai ridicat nivel de securitate al datelor personale si contului dvs, deoarece Skrill utilizeaza cele mai ridicate standarde de criptare a datelor (certificat de securitate asigurat de VeriSign SSL si autorizat de catre Autoritatea Serviciilor Financiare din Anglia sub egida Reglementarilor cu privire la Banii Electronici valabile din 2011) si actualizarea permanenta a acestora in vederea eliminarii amenintarilor posibile. Skrill va va protejea dintotdeauna datele personale si informatiile din contul dvs.

Skrill este disponibil in 12 limbi diferite: engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, poloneza, greaca, romana, rusa, turca, chineza si ceha.

Deschiderea unui cont Skrill (Moneybookers) este destul de simpla si dureaza doar cateva minute.

Transferul de fonduri catre contul Skrill

Puteti incarca contul dvs de Skrill prin mai multe modalitati:
– Instant online prin transfer bancar (suma transferata va fi supusa unui comision intre 0% si 0.90%, in functie de banca dvs.)
– Transfer bancar normal (fara comision suplimentar, dar cu o durata de 2-3 zile pana la procesare)
– Card de credit (comision de 1.90% din suma transferata, instant):
o Visa
o MasterCard
o Diners
o American Express
o JCB
o Delta / Visa Debit
o Visa Electron

Verificare contului Skrill si limitele acestuia

Limitele de tranzactie, dar si limitele de retragere se aplica individual fiecarui client, depinzand de tara de rezidenta si de numarul de metode de verificare disponibile. In general se poate atinge o limita de 32.000 de euro, care poate fi marita daca se aplica pentru programul de VIP oferit de Skrill.

Va puteti creste limitele de tranzactionare pe contul dvs Skrill prin urmatoarele modalitati de verificare a:
– Contului bancar
– Adresei dvs
– Cardului Bancar (credit/debit)
Dupa verificare oricaruia dintre elementele mentionate mai sus, limitele dvs de retragere, primire si incarcare a contului Skrill vor creste in conformitate cu termenii si conditiile in vigoare. Clientii VIP isi pot marii limitele aditional in conformitate cu programul Skrill VIP.

Comisioanele

Incarcare de fonduri in contul dvs de la Skrill este supusa unor comisioane pornind de la 0% si pana la 0.90% in cazul transferurilor bancare si de 1.90% daca folositi un card de credit. Clientii VIP pot incarca fonduri fara a se percepe niciun fel de comision.

Costurile de retragere sunt destul de mici si pornesc de la valoarea de 2.38 dolari pentru transferurile in contul bancar sau pe cardul VISA, in timp ce incasare prin intermediul CEC-urilor este supusa unui comision de 4.63 dolari.

Comisionul de tranzactionare in cazul transferurilor de bani intre conturile Skrill este 1% din suma transferata. Acest comision este cel mai bun de pe piata portofelelor virtuale(spre exemplu la un transfer similar, Paypal percepe un comision de 3.4% din suma transferata). Skrill nu percepe comisioane lunare de intretinere a contului pentru clientii care au accesat contul in ultimele 18 luni sau au efectuat o tranzactie in aceiasi perioada.

Programul VIP

In afara de serviciile standard, Skrill ofera clientilor sai si Programul VIP la care sunteti liber sa aderati daca transferati mai mult de 5000 de euro pe luna. Fiecare nivel al programului VIP va aduce diverse beneficii, precum incarcarea si retragerea de fonduri fara comision, asistent personal pentru contul VIP, prioritate la incarcarea de fonduri, 24/7 suport VIP, promotii exclusive si recompense in bani, dar si limite mai mari de tranzactionare. Pentru a va inscire in programul VIP pur si simplu transmiteti un mail catre vip@skrill.com.


Restrictii

Din pacate, ca urmare a unor motive legale Skrill nu este disponibil clientilor din Afganistan, Cuba, Iran, Myanmar, Nigeria, Corea de Nord, Sudanul de Nord, Somalia, Sudanul de Sud, Syria sau Yemen.

Skrill înregistrare »

De ce Skrill (Moneybookers)?
5 (100%) 1 vote